Právě si prohlížíte Jak poznat originál realistickou pannu?

Jak poznat originál realistickou pannu?

  • Rubriky příspěvkuNovinky

Vždy si dohledejte webové stránky výrobce a najděte sekci s autorizovanými prodejci. Padělky budou v nejlepším případě pouze nekvalitní, ale mohou mít i negativní dopad na Vaše zdraví. Společnost Originál Výrobky s.r.o. je autorizována k prodeji všech značek ve své nabídce a panny lze jednoduše ověřit prostřednictvím oficiálních webových stránek výrobce.

Jak ověřit 6Ye Doll panenky?

  1. Přejděte na web výrobce: https://www.6yedollglobal.com/buy.html
  2. Najděte na stránce dvacátou devátou položku v číselném seznamu: „29. 6Ye Doll CZ
  3. Po kliknutí na text se Vám otevře náš obchod.

Proč se vyhnout padělkům?

Občas se setkáváme se zákazníky, kteří si první panenku koupili od konkurence s vidinou ušetření peněz. Podvodné e-shopy často používají originální obrázky výrobce, ale přijde Vám úplně jiný produkt. Jeden zákazník se nám svěřil s tím, že si vědomě jako první panenku zakoupil padělek na vyzkoušení. A my tomu rozumíme, pokud jste sex doll nikdy nevlastnily, je velmi obtížné odhadnout její cenu, proto jsme pro Vás připravili několik klíčových bodů, na čem šetří prodejci padělků.

  • Výroba z použitého materiálu (silný chemický zápach, nejsou vedeny testy pro bezpečný střet s pokožkou)
  • Křehký kovový skelet, pokud je vůbec kovová kostra (panna se Vám zlomí)
  • Kratší životnost TPE (tendence rychle se roztrhat, zejména v sexuálních oblastech)
  • Sexuální otvory nejsou ve správné poloze
  • Rychlá nekvalitní výroba

U nás vždy cena odpovídá kvalitě, panny 6Ye Doll mají speciální patentovaný postup výroby kostry, jenž umožňuje flexibilní pohyb panenky, zejména kruhový pohyb končetin. S námi si můžete být jisti, že panna zahrnuje celní poplatky, DPH, který jsou dané legislativou. Až poté Vám bude panna dodána od naší společnosti českým přepravcem DPD, PPL, ČP, Toptrans (podle váhy zásilky), nebo si zboží můžete převzít osobně na naší pobočce. Na všechny výrobky z naší nabídky dostanete řádnou fakturu, český návod a záruku. Pokud některý prodejce nabízí přímý prodej z továrny výrobce, tak se jedná pouze o zprostředkování nákupu a měli by jste vyžadovat fakturu od výrobce, kterou budete potřebovat následně k proclení výrobku. Pokud tak neučiníte, může Vás v budoucnu překvapit celkem velká nepříjemnost.